Ongediertebestrijding Kampen

Ongediertebestrijding Kampen
Welkom op de website van Ongediertebestrijding Herman Schrijver in Kampen
Advies, bestrijding en service
Heeft u last van ongedierte? Ongediertebestrijding Herman Schrijver helpt u er snel vanaf. Wij hebben een ruime ervaring in de bestrijding en de preventie van al het voorkomende ongedierte.
 
Ongediertebestrijding Herman Schrijver werkt in de omgeving van Kampen en omstreken en is gespecialiseerd in houtwormbestrijding, mollenbestrijding, knaagdierenbestrijding en insectenbestrijding. Het bestrijden van ongedierte wordt planmatig en projectmatig aangepakt, zowel door bestrijding als door preventie. Wij zoeken de oorzaak van het probleem, lossen het voor u op en geven u adviezen om het ongedierte voortaan buiten de deur te houden. 
 
Wij zorgen voor een grondige aanpak en bestrijden het ongedierte als het kan op een milieuvriendelijke manier, waar mogelijk gebruiken wij dan ook geen gif. Ongediertebestrijding Herman Schrijver is SVO-gediplomeerd (via Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding). Zo weet u zeker dat u met ons kiest voor een professionele aanpak.
 

Mogelijkheden

Mogelijkheden
Voor elk probleem zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing. Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of vraag gratis een offerte aan.
Ongediertebestrijding Herman Schrijver | Silene 83 • Kampen | 06-48810629